Job 17 van 19


Report this listing

Solliciteren



Kok voor dynamische brasserie aan luchthaven Oostende


Functie

Wij zoeken: Een enthousiaste, professionele kok met een passie voor de authentieke Belgische keuken, die ook niet terugdeinst voor een goede spaghetti bolognaise of een smakelijke uitsmijter. Iemand die in staat is om tot 200 couverts per shift te verzorgen en die het leuk vindt om in het zicht te koken voor onze internationale en lokale gasten.
  • Voorbereiden en klaarmaken van een divers aanbod Belgische gerechten, van vol-au-vent tot steak en van stoofpotje tot snacks.
  • Bewaken van de kwaliteit en presentatie van de gerechten.
  • Plannen en organiseren van de keukenwerkzaamheden.
  • Werken met verse, lokale producten om gerechten van hoge kwaliteit te serveren.
  • Naleven van voedselveiligheidsstandaarden.
  • Bijdragen aan een positieve teamspirit en werksfeer.


Bedrijfsinformatie
Bent u op zoek naar een bruisende kookuitdaging met adembenemend uitzicht? Wordt onze keuken uw nieuwe landingsbaan? Onze gezellige brasserie, uniek gelegen aan de luchthaven van Oostende, biedt een unieke werkplek waar de dynamiek van de luchthaven samensmelt met de liefde voor Belgische keukenklassiekers.

Jouw profiel

Wie zien wij passen als kok in Oostende? Wat wij vragen:
  • Een diploma in de culinaire kunsten of gelijkwaardige ervaring in een professionele keuken.
  • Vermogen om onder druk te werken en efficiënt te werken tijdens piekuren.
  • Een flexibele instelling met een 'can-do'-mentaliteit.
  • Creativiteit en vermogen om menu's aan te passen en bij te werken waar nodig.
  • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands. Kennis van andere talen is een pre.
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten

Aanbod

Een unieke werkplek met uitzicht op de start- en landingsbaan van Oostende. Geen late uren; onze brasserie sluit om 21u. Een aantrekkelijk salaris passend bij uw ervaring. Geen shift coupé; een sterk teamverband met reguliere werktijden. Een mogelijkheid om bij te dragen aan een groeiend en dynamisch bedrijf.

Solliciteren

GAËLLE DE CLERCQ
003259431212

Solliciteren